Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A web áruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken keresztül állunk rendelkezésükre!

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: NLP Akadémia Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-925063

Kibocsátó cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Adószám: 14897784-2-43

Székhely: 1094 Budapest, Tűzoltó u. 13.

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: info@nlpakademia.hu

Telefon: 06/20-9315-989

Tárhelyszolgáltató adatai: 

Név: UltraNet Kft

Cím:1119. Budapest, Vahot utca 6.

Email:iroda@ultranet.hu

Termék kategóriák:

könyv

A web áruházban feltüntetett árak, az Általános Forgalmi Adóval növelt végfelhasználói árak. 

A regisztráció és vásárlás menete:

Regisztráció:
A web áruházban megrendelésének leadásához első alkalommal regisztrációra van szükség, melyet a weboldal jobb felső sarkában tehet meg. Regisztrációját felhasználó nevének, e-mail címének és jelszavának megadásával kezdeményezheti, és az e-mailben kapott link segítségével aktiválhatja. A regisztráció elfogadásával Ön, mint Vásárló, a Vásárlási és fizetési feltételeket elfogadja! A web áruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban.

A vásárlás véglegesítésével szerződési jogviszony jön létre a web áruház üzemeltetője és a vásárló között.  

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-17 óra között történik. A beérkezett megrendelés után küldünk egy elektronikus visszaigazolást arról, hogy megrendelése beérkezett. Ha ez a visszaigazolás nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe. A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a Vásárlóval, ezért kérjük, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében. A megrendelés befogadásáról, illetve a szállítás várható időpontjáról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk.

Rendelés menete:

1. A terméket/termékeket helyezze a kosárba a kiválasztott darabszámban. 

2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” "X" gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát, a "kasszához" gombbal a vásárlást befejezve rendelését áttekintheti. 

3. Ha rendben találta rendelését, a tovább gombbal Szállítási mód kiválasztásához léphet tovább, az "X" gombbal törölheti rendelését. 

4. A szállítási mód kiválasztását követően a tovább gombbal a szállítási cím kiválasztásához léphetünk. Itt lehetősége van külön számlázási címet megadni, amennyiben eltér a szállítási címtől. Ezt az alsó jelölő négyzetből a pipa törlésével teheti meg.

5. A szállítási és számlázási címet kiválasztva a tovább gombra kattintva megnézheti rendelését, fizetendő összegét.

6. A  " Megrendelés véglegesítése" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelést.

7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap. 

Postázáskor Ön újból kap egy tájékoztató e-mailt, hogy csomagját átadtuk a szállítónak. A megrendelt termék szállítása futárszolgálattal történik, mely telefonon egyeztet Önnel az átvétel időpontjáról. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A számlát a csomag tartalmazza. 

Adatkezelés

Az nlpkonyvek.superwebaruhaz.hu web áruház  használatával Ön, mint felhasználó elfogadja, hogy a web áruház használata során cégünk a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. 

Elállási jog gyakorlásának menete

A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. 
Gazdasági társaságokat, viszonteladókat, egyéb jogi személyeket nem illeti meg az elállási jog, (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 1.§ (1) bek.). Ha élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon a kézhez vételtől számított 8 munkanapon belül. 

 

 

 

Letöltés (PDF)