Rólunk

Az NLP Akadémia Kft. (2009) és az NLP Tanácsadó Bt. (1998) azzal a céllal alakult, hogy szerepet vállaljon a magyarországi NLP oktatás széleskörű terjesztésében, trénereink és coachaink számára teret biztosítva gazdag NLP tudásuk és tapasztalatuk átadására.

Az NLP Akadémia a Steve és Connirae Andreas által alapított NLP Comprehensive követője, amely az NLP hőskorának klasszikus, színtiszta módszereit alkalmazza és adja át. Tanfolyamaink jelentős része az NLP Comprehensive által kidolgozott tematika alapján folyik.

Csak olyan új NLP módszereket fogadunk be, és olyan új tréningeket dolgozunk ki, amelyek összhangban vannak a klasszikus NLP alapelveivel.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan nemzetközi hírű NLP trénerek fogadják el meghívásunkat, mint Tom Best, Nick Kemp, Charles Faulkner, Henrik Lell, vagy Andy Austin.

Tevékenységünk középpontjában az egyén, az egyén személyes fejlődése, változása áll. Tréningjeinken a tréner mellett képzett NLP coachok is segítik a résztvevőket abban, hogy az NLP alapjait elsajátítsák.
Iskolánk különös figyelmet szentel az ökológiának, azaz alaposan körbejárja a kívánt változások következményeit is. Ez alatt azt értjük, hogy az NLP módszerei által az egyénben bekövetkező változásokat nem vizsgálhatjuk elszigetelten, hiszen megváltozott viselkedése kihat a közvetlen és tágabb környezetére is. A kitűzött célokat csak abban az esetben érdemes elérni, ha azok nemcsak az egyénben, hanem az egyén környezetében is kívánatos változást hoznak létre.

NLP Alap- és Mestertanfolyamaink mellett akkreditált programokat is kínálunk, mint az Énkép, a saját fejlesztésű Küldetés Iránytű és “Időgazdálkodás határidőnapló nélkül?”

Az akkreditált programokkal markánsabban kívánunk részt venni a hazai NLP terjesztésében.