Raktáron 2-3 nap

Stenger Györgyi: Lelkem kilengő lajtorjáján

Újdonság!
A Lelkem kilengő lajtorjáján öt ciklusba sorolt verseket tartalmaz színes monotípiákkal összekapcsolva, együttesen pedig érzelmileg rendkívül intenzív skálán erősítik egymás mondanivalóját. „A versek forrása egy tobzódó, vágyakkal és felismerésekkel…
3 000 Ft
(2 857 Ft + 5% ÁFA) / db
A Lelkem kilengő lajtorjáján öt ciklusba sorolt verseket tartalmaz színes monotípiákkal összekapcsolva, együttesen pedig érzelmileg rendkívül intenzív skálán erősítik egymás mondanivalóját. „A versek forrása egy tobzódó, vágyakkal és felismerésekkel teli szerelmi rácsodálkozás élménye”, írja a belső oldalakon Menkó Mariann az ajánlásban. „A kendőzetlen őszinteség, az önkitárulkozás merészsége egyszerre tiszteletet parancsoló és készteti a befogadót saját belső szabadságának átgondolására is.” Egy olyan szerelem megnyilvánulása mindez, „mely hatalmas amplitúdójú érzelmi hullámvasútként ragadta magával” Stenger Györgyit – olvashatjuk a gyönyörű kivitelű kötet hátulján Sárközy Ágitól.

Szállítás

MPL Futárszolgálat utánvétes szállítás


Szállítás MPL futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, a mindenkori aktuális szállítási és utánvét fizetési költségekkel számolva.

Szállítási díj: 1 905 Ft
PostaPont

Postaponton való átvétel


Szállítási díj: 1 720 Ft

AJánlott postai levél, előreutalással


AJánlott, elsőbbségivel feladott postai levélként, amennyiben a csomag vastagsága nem haladja meg a 3-4 cm-t. A fizetési mód ez esetben előre utalással történik. Az utalás beérkezése után küldjük a kiválasztott terméket.

Szállítási díj: 700 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek