Raktáron Súly: 0.5 kg

Természetes Nyelvtanulás – így lehetsz nyelvzseni.

Könyv a nyelvekről, a valódi tanulás, vagyis a játék öröméről – és rólad. Miért ösztönös a nyelvtanulás? Miért nehézkes az iskolai próbálkozás? És hogyan éleszthetjük fel a gyermekkori képességeinket? E könyv módszerek seregét vonultatja fel, amelyekkel…
3 150 Ft
(3 000 Ft + 5% ÁFA) / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.
Könyv a nyelvekről, a valódi tanulás, vagyis a játék öröméről – és rólad.

Miért ösztönös a nyelvtanulás? Miért nehézkes az iskolai próbálkozás? És hogyan éleszthetjük fel a gyermekkori képességeinket?
E könyv módszerek seregét vonultatja fel, amelyekkel a megszokottól igencsak eltérő, sokkal könnyebb és vidámabb módon szívhatsz be új nyelveket. Hogyan építhetsz fel anyanyelvi világot magad körül otthon? Hogyan tanulhatsz a mindennapi tevékenységeiden keresztül? Nyelvi készségek: megértés, beszéd, jó kiejtés, új nyelvű gondolkodás, megjegyzés, felidézés, olvasás, írás és egyebek. Kommunikációs cselek: körülírás, megmutatás, a kultúra mozgás- és hangmintáinak átvétele. A haladást segítő módszerek: célok kitűzése, kitartás, leleményesség, az önmagaddal való bánás. Hogyan sajátíthatunk el nyelvtant szabályok tanulmányozása nélkül? Hogyan szívhatunk be szavakat szótanulás nélkül? Hogyan tanulhatunk a hobbink által és hogyan válhat hobbinkká maga a nyelvtanulás?
A szerző NLP-tanár, utazó, tolmács, fordító, nyelvtanár és lélekgyógyító. Kamaszkora óta él különböző kultúrákban, két évtizede tanulmányozza a nyelv elsajátításának fortélyait.

www.termeszetesnyelvtanulas.hu

Szállítás

MPL Futárszolgálat utánvétes szállítás


Szállítás MPL futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, a mindenkori aktuális szállítási és utánvét fizetési költségekkel számolva.

Szállítási díj: 1 905 Ft
PostaPont

Postaponton való átvétel


Szállítási díj: 1 720 Ft

AJánlott postai levél, előreutalással (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


AJánlott, elsőbbségivel feladott postai levélként, amennyiben a csomag vastagsága nem haladja meg a 3-4 cm-t. A fizetési mód ez esetben előre utalással történik. Az utalás beérkezése után küldjük a kiválasztott terméket.

Szállítási díj: 700 Ft

Vásárlói értékelések


2020-02-05

A várakozásnak megfelelt.


2016-11-15

Könyvet rendeltem. Hamar megérkezett, hibátlan. Számlát is megkaptam.


2016-10-13

Még nem volt időm elolvasni


2016-06-14

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2016-03-01

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2015-11-09

Azonnal használható, könnyen felfogható, zseniálisan szerkesztett könyv, amelyet ráadásul kellemes olvasni is. A nyelvek szerelmeseinek és eddig szunnyadó nyelvzseniknek is szívből ajánlom.


2015-05-11

egy nagyon jó, ambícionáló könyv, ami segít a nyelvtanulást elkezdő, azt félbeszakító és újrakezdő embereknek.


2015-05-04

Még nem olvastam, ajándék

Hasonló termékek