Vásárlási és fizetési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el a Vásárlási feltételeket. A web áruházban feltüntetett árak, az Általános Forgalmi Adóval növelt végfelhasználói árak.

A vásárlás menete:

Regisztráció:
A web áruházban megrendelésének leadásához első alkalommal regisztrációra van szükség, melyet az oldal jobb felső sarkában tehet meg. A web áruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban.

A regisztráció elfogadásával Ön, mint Vásárló, a Vásárlási feltételeket elfogadja! 
A megrendelés után küldünk egy elektronikus visszaigazolást arról, hogy megrendelése beérkezett. Ha ez a visszaigazolás nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe. A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a Vásárlóval, ezért kérjük, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében. A megrendelés befogadásáról, illetve a szállítás várható időpontjáról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk.


Fizetési módok:                 

Utánvétes házhoz szállítás futárszolgálattal: ebben az esetben a könyv bruttó ára + az utánvétes házhozszállítás díja. A megrendelés visszaigazolása után a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. A futárszolgálat sms-ben értesíti Önt a szállítás időpontjáról, majd házhoz viszi a megrendelést, melyet Ön a személyes átvételkor fizet ki.